|

乌克兰语Ukrainian 是乌克兰共和国主体居民的语言,也是该国的官方语言。除乌克兰外,它还通行于俄罗斯、波兰、捷克、斯洛伐克、罗马尼亚、匈牙利、南斯拉夫以及美国、加拿大、阿根廷、巴西、澳大利亚、南美等国家和地区。世界上操乌克兰语的大约有4,500万人。就使用人数而言,乌克兰语在现代斯拉夫语言中仅次于俄语而居于第二位。乌克兰语也是联合的工作语言之一。乌克兰现分西北方言、西南方言、东南方言及喀尔巴阡方言四种,标准语以东南方言区的基辅方言为基础,共有三十八音位,其中六个元音,三十二个辅音。

[media=mp3,400,300,1]
https://down2.musicool.cn/xuanyin080328/musicool/嫣儿/4_29496.mp3
[/media]
温柔的声音, 傾洩的恋爱感... 光听他声音和旋律就感动不已了.....
cgzjcggdhtx.jpg
Павло Табаков народився 27.04.1978р. Має сестру Лізу. Закінчив СШ № 45, Львівське музично-педагогічне училище і Львівську музичну академію ім. М. Лисенка (клас акордеону; грає також на фортепіано та гітарі). Працював у колективі "Менестрелі". Три з половиною роки – соліст і аранжувальник колективу "Орфей". Викладає музику та вокал у Львівській фінансовій академії. Володіє польською, англійською та французькою.

Саме "Шанс" дав Павлові Табакову можливість засвітитися перед публікою, показати, що у Львові не зникли ще здібні співаки і подивитися на шоу-бізнес із висоти столичних сцен. Сталось так, що Павло прийшов на "Караоке" підтримати свою хорошу подругу Лесю Киричук, яка гарно співає, але долею випадку Ігор Кондратюк обрав Павла, а Лесі навіть не прослухав, втім... вона матиме нагоду скористатися своїм шансом. Через два місяці Павла запросили до Києва взяти участь у програмі "Шанс".

На "Шансі" Павло Табаков виконав арію Le temps des cathedrale з мюзиклу "Notre Dame de Paris". Понад 132000 мешканців України проголосували за успішний виступ Павла Табакова. Мабуть, справді скучили за якісним виконанням... І не дивно, адже Павло – професійний музикант. Він закінчив Львівську музичну академію (клас акордеону), тривалий час виступав у складі секстету "Менестрелі". Нині багато концертує як джазовий соліст та учасник октету класичної та народної музики "Орфей". Із "Орфеєм" об'їздив усю Європу. Хлопці випустили три диски: духовна музика, український фольклор і світові хіти. Гурт "Менестрелі" проіснував шість років. У джаз-проєкт Colored shadows Павло був запрошений і співпрацював із солісткою цього гурту Брією Блессінг (USA), котра живе цією музикою. Постійною залишається лише сольна кар'єра і октет "Орфей", із яким Павло виступає на фестивалях та концертах в Англії, Швейцарії, Голландії, Німеччині та Польщі. Не так давно Павло повернувся із "Пісні року", на яку потрапив завдяки Ігорю Кондратюку та каналу "Інтер". "Стільки зірок водночас рідко побачиш за лаштунками, це було весело та різноманітно, " – ділиться враженнями виконавець. І що дуже важливо, – переїздити до Києва талановитий львів'янин,наразі, не планує, мовляв, – зі Львова все ж ближче до Європи!

歌词:
Тільки ти моя
Слова: B. Возняк
Музика: В. Возняк, Павло Табаков
Коли один, тебе немає,
Все навкруги барви втрачає,
Блідне все без тепла твого,
Й день не зігріє.
Коли нема сміху твого,
Світ завмирає без нього,
Й небо стає чорно-білим,
А вітер безкрилим.
Серед тисяч і тисяч сліпих облич,
Із безодні чужих думок,
Я благаю: зроби лиш крок.
Приспів:
Ти – моя. Чуєш, тільки ти моя,
Завжди будь поруч ти,
Не залишай, не йди.
Ти – моя. Чуєш, тільки ти моя,
Завжди будь поруч ти,
Не залишай, не йди.
Ти - моя.
Я пригорну тебе до серця,
Чуєш, воно нестримно б'ється.
Обійми мене так ніжно,
Як вмієш лиш ти.
Знаєш, що кригу недовіри
Я розтоплю й тепло надії оживе
І будем разом ми,
Разом ми назавжди.
Серед тисяч і тисяч сліпих облич,
Із безодні чужих думок,
Я благаю: зроби лиш крок.
Приспів.
Bridge:
Лиш тебе одну серед тисяч сліпих облич,
Лиш тебе одну у безодні чужих думок.
Лиш тебе одну я благаю: зроби тільки крок!
Ти – моя! Чуєш, ти – моя!!!
Приспів.

[media=mp3,400,300,0]
https://down2.musicool.cn/xuanyin080328/musicool/嫣儿/4_29497.mp3
[/media]
[media=mp3,400,300,0]
https://down2.musicool.cn/xuanyin080328/musicool/嫣儿/4_29495.mp3
[/media]
也送上俩首我特别喜欢的地道乌克兰语歌曲~~ 挺喜欢的~~ 希望你们也喜欢...
 |
|